sâmbătă, 14 martie 2009

Prietenii




Un subiect dificil, complicat dar totodata usor si frumos...Pentru mine un prieten adevărat e cel la care ştiu că pot apela oricând, la orice oră din zi sau din noapte. Un om pe care mă pot baza. Un om care ar sta să asculte tot ce am să-i spun, fără să se plictisească. Un om care să mă accepte aşa cum sunt, cu bune sau cu rele. Un om care să nu profite de mine. Un om care să-mi spună verde-n faţă ce are de spus, un om căruia şi eu să-i pot spune adevărul, fără supărare şi ranchiună. Din cati prieteni avem, cati sunt adevarati?
Pot spune ca am avut prieteni si fete si baieti. Desigur fetele au fost cele mai rele. In fata imi radeau si se dadeau cele mai bune prietene si pe la spate isi aratau adevarata fata,ma vorbeau ca si cand as fii cea mai mare dusmanca a lor.
Prietenii pentru mine sunt acei oameni cu care poti vorbi ore intregi fara sa te plictisesti, sunt cei cu care te simti bine, sunt cei care sunt alaturi de tine cand ai nevoie... sunt acele persoane care indiferent de ora iti pot spune cuvinte frumoase.
"Un prieten adevarat este cel care iti tine mana si iti atinge inima"

2 comentarii: